06-80-019-748

Cloud szolgáltatások és megoldások

businessapps-w

Üzleti alkalmazások

Gyorsítsa fel üzleti folyamatait, fejlessze szervezete munkafolyamatait és hatékonyságát, és hajtsa végre projektjeit.

dynamics-365

Microsoft | Dynamics 365

A Microsoft Dynamics 365 az intelligens felhő alapú üzleti alkalmazások új generációja. A Dynamics 365 egyesíti a CRM és az ERP funkciókat új alkalmazásokkal kiegészítve, hogy specifikus területeket segítsen. Ebbe beletartozik a Dynamics 365 for Sales, Dynamics 365 for Customer Service, Dynamics 365 for Field Service, Dynamics 365 for Project Service Automation és a Dynamics 365 for Operations.

office-365

Microsoft | Office 365

A Microsoft Office 365 nyújtotta felhő alapú hatékonyság minden méretű vállalkozásnak pénzt, időt és erőforrást takarít meg. Az Office 365 egyesíti a hagyományos asztali alkalmazásokat a felhő alapú kommunikációs és csoportmunka megoldásokkal—mint a Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online, és a Skype for Business Online—segítve ezzel a felhasználókat, hogy bárhonnan hatékonyak maradhassanak.

cloudmanagementservices-w

Felhő alapú menedzselt szolgáltatások

Nyújtson azonnali, reszponzív és hatékony vevő támogatást, és gyorsítsa fel a technikai fejlődést, migrációt, felhasználást és a termék megismerését.

skykick-migrate-manage

Skykick | Migrate and Manage

A Skykick erőteljes felhős menedzsment megoldásokat kínál a migrációtól, az adatmentésen át a felhős szolgáltatások és megoldások menedzseléséig. A SkyKick Migration Suite segítségével automatizálhatjuk a teljes Office 365 migrációs projektet a pre-sales-től a projekt kivitelezéséig.

comm-coll-w

Kommunikáció és csoportmunka

Tegye erősebbé csapatát, hogy még hatékonyabban és biztonságosan tudjanak együtt dolgozni, földrajzi helytől függetlenül.

dropbox-business

Dropbox Business

A Dropbox Business segítségével csapata bárhová magával tudja vinni munkáját, szinkronizálhatja fontos fájljait eszközei között. Erőteljes admin eszközök segítenek, hogy irányítása alatt tudja tartani céges információit. A megosztott mappákkal és linkekkel mindenki könnyedén naprakész marad.

ibm-connections

IBM | Connections

Ez a platform új lehetőségeket nyit meg a digitális együttműködés terén: az IBM Connections and Verses több mint csupán üzleti alkalmazás. Az online csoportmunka eszközeivel és integrált web alapú levelezésével, a csoportok egyszerűen hatékonyabban dolgozhatnak, és használhatnak közösségi háló elemző és személyi asszisztens funkciókat melyet mind az IBM cognitive computing támogat.

nomadesk

Nomadesk | Fájl megosztás

A NOMADESK, Nomadesk nevű termékével könnyen és biztonságosan oszthatunk meg, szinkronizálhatunk és menthetjük le fájljainkat. Akár mi, akár csapatunk biztonságosan szinkronzálhat, oszthat meg és mentheti le adatait, anélkül hogy változtatnia kéne szokásain és bármikor hozzáférhet fájljaihoz, akkor is ha nincs internet közelben.

infra-w

Infrastruktúra

Fejlett szervezeti keretek, melyekkel csökkentheti költségeit, kockázatát és erőforrás igényét. Ezzel nagyobb forgalmat, támogatást, megbízhatóságot és hatékonyságot elérve.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Az Acronis Backup Cloud a VAR-oknak (Value Added Reseller), Hoszting cégeknek, és az Ingram Micro Cloud Marketplace oldalán szereplő felhő szolgáltatóknak szól, akik mindig a legfrissebb Acronis szoftvereket szeretnék kínálni ezzel adatmentést és katasztrófa visszaállítást nyújtva ügyfeleinek.

softlayer

IBM | Softlayer

Mindegy hogyan nevezzük, a számítási kapacitás nem az égből jön. Fizikai hardverekből érkezik melyek tégla épületekben vannak és több száz kilométer kábel köti össze öket. Az IBM SoftLayer a létező legmagasabb szintű felhő alapú infrastruktúrát nyújtja; egy platform amely a világ különböző pontjaira szállít adatközpontokat, a legszélesebb számítási kapacitással, mely mindent automatizál és mindenbe illeszkedik.

azure

Microsoft Azure

A Microsoft Azure egy felhő alapú számítási szolgáltatás, melynek segítségével építhetünk, telepíthetünk és menedzselhetünk alkalmazásokat és szolgáltatásokat a Microsoft által menedzselt adatközpontokon keresztül. Platform as a Service és Infrastructure as a Service-t egyaránt nyújt. Több programnyelvet, eszközöket, frameworköket, beleértve a Microsoft alapú illetve a külső cégek alkalmazásait támogatja.

skykick-cloud-backup

Skykick | Cloud Backup

A SkyKick Cloud Backup technologiája tökéletesen együttműködik az Office 365 funkciókkal, hogy megvédje ügyfelei adatait. Legyenek akár Office 365 Exchange Online, SharePoint vagy OneDrive for Businessben.

sec-w

Biztonság

Óvja meg fontos adatait, biztosítsa a folyamatos üzletmenetet, feleljen meg jogi és megfelelési előírásoknak és védje meg üzleti rendszereit.

symantec

Symantec | Endpoint Protection Cloud

A Symantec Endpoint Protection Cloud egy felhő alapú menedzsmenttel rendelkező, kis- és közepes vállalkozásoknak szánt megoldás, mellyel védheti céges és felhasználói eszközeit is (PC-k, laptopok, tabletek, mobiltelefonok és szerverek) különböző platformokon (Windows, Mac, Android és iOS) mindezt egyetlen konzolról elérve.

Felköltöztetné üzletét a felhőbe?

A megfelelő megoldást keresi?

Szakértő csapatunk rendelkezésére áll.

untitled-1
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.