06-80-019-748

Rólunk

Rólunk

Fontos nekünk, hogy támogassuk partnereinket és szolgáltatóinkat, hogy minél könnyebben eligazodjanak a felhő alapú infrastruktúrák és szolgáltatások világában, illetve hogy ezek menedzselésével minél többet profitálhassanak a felhős és IoT előfizetések nyújtotta teljes életciklusból. Célunk, hogy megkönnyítsük Önnek ügyfelei digitális átállását megbízható módon, gyorsan és agilisen.

Az Ingram Micro Cloud, az Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) egy globális divíziója, széleskörű kínálattal és supporttal, hogy Önnek csak az eladásra, az IT megoldások, szolgáltatások megtervezésére és szállítására kelljen fókuszálnia, ezzel is szolgálva ügyfele üzleti igényeit.

 Kattintson ide ha többet szeretne megtudni az Ingram Microról,

annak vezetőiről, víziójáról, értékeiről és történetéről.

Miért érdemes csatlakoznia?

Itt olvashat róla, hogy milyen minőségi mércét határoztunk meg és miért az Ingram Micro a felhős megoldások és szolgáltatások terén a legjobb választás:

Választható megoldások

Kiváló gyártói kapcsolataink a legkiemelkedőbb megoldásokkal párosulva hozzák el a nagyvállalati szintű funkciókat kisvállalati vevői számára.

Gyártó & szolgáltatás akkreditáció

Minden szolgáltatásunknál nagyfokú figyelmet fordítunk arra, hogy megfelelő rendelkezésre állást, skálázhatóságot, és magas szintű támogatást biztosítsunk.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Csökkentse jogi költségeit és a gyártói szerződésekre szánt időt.

Értékesítés & marketing programok

Online tartalmak tanuláshoz, üzletfejlesztéshez, felhő fókuszú események, webinárok, közösségi média, és marketingfejlesztő programokkal segítjük eladásait.

Innováció

A Cloud ökoszisztéma az első olyan környezet, amely a hagyományos hálózatokat összeköti a piacvezető gyártók legátfogóbb, csúcstechnológiás megoldásaival és szolgáltatásaival.

Dedikált Cloud csapat

Az Ingram Micro Cloud felállított egy dedikált logisztikából, értékesítőkből, és trénerekből álló csapatot, akiknek az Ön sikere a legfontosabb.

Skálázhatóság

Szolgáltatásaink könnyedén változtathatók és alakíthatók, ahogy azt ügyfele igényli.

Agilitás

Reagáljon a piaci igényekre azonnal, a könnyedén rendelhető, -használható, -bevezethető és számlázható szolgáltatásokkal.

Rugalmasság

Szolgáltatóinknak hatékony eszközöket, brókerek számára pedig kulcsrakész megoldásokat kínálunk, melyekkel széleskörű lehetőséget biztosítunk szolgáltatásaik értékesítésére.

Az Ingram Micro Cloud számokban
21

Cloud Marketplace-ek világszerte

39,000+

Regisztrált partnerek

a Cloud Marketplace-en

1350+

Cloud partnerek

500+

APS (katalógus)

320+

Cloud megoldások

70+

Cloud gyártók

200,000+

Viszonteladók

10,000

Hoszterek

285

Távközlési cégek

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.