06-800-19748

Symantec

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Biztonsági Kihívás

Miután egy a kiberbiztonságról szóló kormányzati kutatás megállapította, hogy az elmúlt évben a nagyvállalatok kétharmadát érte kibertámadás, a vállalatokat folyamatosan figyelmeztetik az egyre növekvő kiberbiztonsági fenyegetésre.

A támadók már az előtt kihasználják a vállalatok kiberbiztonsági hiányosságait, mielőtt még azok reagálni tudnának. Ahogy a biztonság tényezője egyre nagyobb teret nyer, a fenyegetések ismerete elengedhetetlenné válik ahhoz, hogy segítséget lehessen adni a szervezeteknek a régi és új fenyegetéseket észlelésében.

Rugalmasság A páratlan méretezhetőség és a politika fokozatos végrehajtása jelenti az Ön üzletéhez is alkalmazkodó megoldást.
Alacsonyabb általános költségek Csökkentett kezelési költségek és nehézségek egy a leghatékonyabb védelmet szolgáltató, egységes megoldás által
Jobb termelékenység A munkavállalók intelligensebb módon és gyorsabban dolgozhatnak az optimalizált leolvasási teljesítmény köszönhetően, valamint a fizikai és a virtuális környezet forrásainak kihasználása által
Haladó szintű adatszolgáltatás és analitika Egy könnyen navigálható irányítópultba épített többdimenziós elemzésnek köszönhetően fejlettebb, mint a hagyományos adatszolgáltatás
Könnyű kezelés Könnyű frissítési megoldások, ütemezés, eljárásmód létrehozása és több felület kezelése.

A Symantec fenyegetésvédelmi felhő alapú megoldásai

A fenyegetések leküzdése érdekében a Symantec kifejlesztett egy integrált kibervédelmi felületet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen felületen menedzseljék a megelőzést, az észlelést és a válaszadást átjárókon, üzenetküldésen és a felhőn keresztül. Amíg ez a felület nem létezett, a vállalatok különböző kereskedők számos olyan biztonságvédelmi terméket használtak, amelyeket nem úgy alkottak meg, hogy szinkronizáltan működjenek egymással. Ennek az integrált felületnek köszönhetően a Symantec minden kaput meg tud védeni. A Forrester Wave a végpontbiztonsági csomagokról szóló jelentésében leírtak szerint kiderült, hogy a Symantec ‘ Symantec Endpoint Protection’ kínálata a legteljesebb végpont biztonsági rendszer a piacon. A Symantec Endpoint Protection mesterséges intelligenciát felhasználva szolgáltat magas szintű védelmet, nagy teljesítményt és ad gondosan megtervezett választ a fenyegetések megállítására függetlenül attól, hogy milyen módon támadják meg az Ön végpontját, és így Önnek a saját üzlete vezetésén kívül semmi más dolga nincsen.

Felhőalapú e-mail védelem, amely kompatibilis a Office 365-el, a Google-al és egyéb szolgáltatókkal.

A Symantec Email Security.cloud a legkorszerűbb védelmet nyújtja a rosszindulatú e-mail hivatkozásokkal szemben. Az Office 365 és egyéb felhőalapú e-mail felületek hivatkozásszűrő képességei korlátozottak, mivel a kiberbűnözők már el tudják kerülni az ismert rossz URL-ek fekete listájára való kerülést az által, hogy lerövidített hivatkozásokat alkalmaznak. A Symantec Email Security.cloud egy intelligens valós idejű hivatkozáskövetéssel birkózik meg ezzel a taktikával, ami visszaköveti a teljes vagy lerövidített hivatkozásokat a végső célállomásig, elemzi a tartalmat és megakadályozza a hamis hivatkozásokat tartalmazó e-mailek beérkezését, anélkül, hogy azok valaha is megjelennének a beérkező e-mailek között.

symantec-connected
symantec-key

Az Office 365 alapvető, aláírás-alapú védelmi képességein túlmenő titkosítás

A Symantec Email Security.cloud túlszárnyalja az Office 365 alapvető, aláírás-alapú védelmi képességeit annak érdekében, hogy megvédje az Ön vállalkozását a célzott rosszindulatú, nulladik napi támadásoktól, és Nem csak ezt nyújtja, hanem javítja vállalkozása azon képességét, hogy megakadályozza személyes és érzékeny adatai hálózatról történő kiszivárgását e-mailek vagy csatolmányok által. Ez segíthet Önnek megvédeni szellemi tulajdonát vagy megfelelni a kormány által támasztott előírásoknak. Az Office 365 e-mail titkosítási szolgáltatást kínál, ám ez az e-mail fogadójának jelszavához kötött, ami azt jelenti, hogy az Ön értékes adata csak annyira van biztonságban, mint a fogadó fél e-mail jelszava. Fontos megjegyezni, hogy a Microsoft jelenleg nem rendelkezik válságtervvel arra az esetre vonatkozóan, ha egy hekker ellopná egy office 365 felhasználó belépési adatait. Ez a kibertámadást egy teljesen új szemszögből láttatja. A Symantec Email Security.cloud megközelítési módja a titkosítást illetően minden ilyen súlyos hiányossággal leszámol anélkül, hogy veszélybe sodorná az office 365 bármely programját.

Magabiztos átállás a felhő alapú megoldásokra


A legtöbb vállalkozás számára a hagyományos telephelyen történő e-mail biztonságról a felhőalapú e-mail biztonságra való átállás egy fokozatos és ijesztő folyamat. A Symantec kész segíteni Önnek a felhő alapú védelemre való magabiztos átállásában bármiféle biztonsági kockázat elkerülésével. A rendszert úgy építették, hogy megvédje az összes környéken futó e-mailes megoldást, ideértve a Microsoft Office 365-öt, a Google alkalmazásokat és egyéb hosztolt e-mail fiókokat. Csakúgy mint a helyben található e-mail rendszereket, mint a Microsoft Exchange. A Symantec-el egy csomagban juthat hozzá egy a különböző rendszerekkel kompatibilis átfogó védelmi megoldáshoz, amely segítségével semmi nem jut át a repedéseken, megakadályozva az adatszivárgást, ami rendkívül költséges lehet egy vállalat számára. A Symantec-re való áttérés által mindig egy lépéssel a kibertámadók előtt járhat, könnyedén és kényelmesen.

Ingyenes Ebook | Symantec Biztonsági Útmutató

Adja meg adatait és adunk Önnek ingyenesen egy Biztonsági Útmutatót. Készítette: Symantec & Ingram Micro Cloud.

Fill out my online form.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.