06-80-019-748

Symantec

Biztonsági Kihívás

Miután egy a kiberbiztonságról szóló kormányzati kutatás megállapította, hogy az elmúlt évben a nagyvállalatok kétharmadát érte kibertámadás, a vállalatokat folyamatosan figyelmeztetik az egyre növekvő kiberbiztonsági fenyegetésre.

A támadók már az előtt kihasználják a vállalatok kiberbiztonsági hiányosságait, mielőtt még azok reagálni tudnának. Ahogy a biztonság tényezője egyre nagyobb teret nyer, a fenyegetések ismerete elengedhetetlenné válik ahhoz, hogy segítséget lehessen adni a szervezeteknek a régi és új fenyegetéseket észlelésében.

Rugalmasság A páratlan méretezhetőség és a politika fokozatos végrehajtása jelenti az Ön üzletéhez is alkalmazkodó megoldást.
Alacsonyabb általános költségek Csökkentett kezelési költségek és nehézségek egy a leghatékonyabb védelmet szolgáltató, egységes megoldás által
Jobb termelékenység A munkavállalók intelligensebb módon és gyorsabban dolgozhatnak az optimalizált leolvasási teljesítmény köszönhetően, valamint a fizikai és a virtuális környezet forrásainak kihasználása által
Haladó szintű adatszolgáltatás és analitika Egy könnyen navigálható irányítópultba épített többdimenziós elemzésnek köszönhetően fejlettebb, mint a hagyományos adatszolgáltatás
Könnyű kezelés Könnyű frissítési megoldások, ütemezés, eljárásmód létrehozása és több felület kezelése.

A Symantec fenyegetésvédelmi felhő alapú megoldásai

A fenyegetések leküzdése érdekében a Symantec kifejlesztett egy integrált kibervédelmi felületet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen felületen menedzseljék a megelőzést, az észlelést és a válaszadást átjárókon, üzenetküldésen és a felhőn keresztül. Amíg ez a felület nem létezett, a vállalatok különböző kereskedők számos olyan biztonságvédelmi terméket használtak, amelyeket nem úgy alkottak meg, hogy szinkronizáltan működjenek egymással. Ennek az integrált felületnek köszönhetően a Symantec minden kaput meg tud védeni. A Forrester Wave a végpontbiztonsági csomagokról szóló jelentésében leírtak szerint kiderült, hogy a Symantec ‘ Symantec Endpoint Protection’ kínálata a legteljesebb végpont biztonsági rendszer a piacon. A Symantec Endpoint Protection mesterséges intelligenciát felhasználva szolgáltat magas szintű védelmet, nagy teljesítményt és ad gondosan megtervezett választ a fenyegetések megállítására függetlenül attól, hogy milyen módon támadják meg az Ön végpontját, és így Önnek a saját üzlete vezetésén kívül semmi más dolga nincsen.

Felhőalapú e-mail védelem, amely kompatibilis a Office 365-el, a Google-al és egyéb szolgáltatókkal.

A Symantec Email Security.cloud a legkorszerűbb védelmet nyújtja a rosszindulatú e-mail hivatkozásokkal szemben. Az Office 365 és egyéb felhőalapú e-mail felületek hivatkozásszűrő képességei korlátozottak, mivel a kiberbűnözők már el tudják kerülni az ismert rossz URL-ek fekete listájára való kerülést az által, hogy lerövidített hivatkozásokat alkalmaznak. A Symantec Email Security.cloud egy intelligens valós idejű hivatkozáskövetéssel birkózik meg ezzel a taktikával, ami visszaköveti a teljes vagy lerövidített hivatkozásokat a végső célállomásig, elemzi a tartalmat és megakadályozza a hamis hivatkozásokat tartalmazó e-mailek beérkezését, anélkül, hogy azok valaha is megjelennének a beérkező e-mailek között.

symantec-connected
symantec-key

Az Office 365 alapvető, aláírás-alapú védelmi képességein túlmenő titkosítás

A Symantec Email Security.cloud túlszárnyalja az Office 365 alapvető, aláírás-alapú védelmi képességeit annak érdekében, hogy megvédje az Ön vállalkozását a célzott rosszindulatú, nulladik napi támadásoktól, és Nem csak ezt nyújtja, hanem javítja vállalkozása azon képességét, hogy megakadályozza személyes és érzékeny adatai hálózatról történő kiszivárgását e-mailek vagy csatolmányok által. Ez segíthet Önnek megvédeni szellemi tulajdonát vagy megfelelni a kormány által támasztott előírásoknak. Az Office 365 e-mail titkosítási szolgáltatást kínál, ám ez az e-mail fogadójának jelszavához kötött, ami azt jelenti, hogy az Ön értékes adata csak annyira van biztonságban, mint a fogadó fél e-mail jelszava. Fontos megjegyezni, hogy a Microsoft jelenleg nem rendelkezik válságtervvel arra az esetre vonatkozóan, ha egy hekker ellopná egy office 365 felhasználó belépési adatait. Ez a kibertámadást egy teljesen új szemszögből láttatja. A Symantec Email Security.cloud megközelítési módja a titkosítást illetően minden ilyen súlyos hiányossággal leszámol anélkül, hogy veszélybe sodorná az office 365 bármely programját.

Magabiztos átállás a felhő alapú megoldásokra


A legtöbb vállalkozás számára a hagyományos telephelyen történő e-mail biztonságról a felhőalapú e-mail biztonságra való átállás egy fokozatos és ijesztő folyamat. A Symantec kész segíteni Önnek a felhő alapú védelemre való magabiztos átállásában bármiféle biztonsági kockázat elkerülésével. A rendszert úgy építették, hogy megvédje az összes környéken futó e-mailes megoldást, ideértve a Microsoft Office 365-öt, a Google alkalmazásokat és egyéb hosztolt e-mail fiókokat. Csakúgy mint a helyben található e-mail rendszereket, mint a Microsoft Exchange. A Symantec-el egy csomagban juthat hozzá egy a különböző rendszerekkel kompatibilis átfogó védelmi megoldáshoz, amely segítségével semmi nem jut át a repedéseken, megakadályozva az adatszivárgást, ami rendkívül költséges lehet egy vállalat számára. A Symantec-re való áttérés által mindig egy lépéssel a kibertámadók előtt járhat, könnyedén és kényelmesen.

Ingyenes Ebook | Symantec Biztonsági Útmutató

Adja meg adatait és adunk Önnek ingyenesen egy Biztonsági Útmutatót. Készítette: Symantec & Ingram Micro Cloud.

Fill out my online form.
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.